Article (Scientific journals)
Influence de la teneur en galactose sur les interactions moléculaires et sur les propriétés physico-chimiques des galactomannanes en solution
Dakia, Patrick Aubin; Wathelet, Bernard; Paquot, Michel
2010In Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
2010-14-213 Dakia - Influence de la teneur en galactose sur les interactions moléculaires.pdf
Author postprint (1.23 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Dakia, Patrick Aubin
Wathelet, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Language :
English
Title :
Influence de la teneur en galactose sur les interactions moléculaires et sur les propriétés physico-chimiques des galactomannanes en solution
Publication date :
2010
Journal title :
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement
ISSN :
1370-6233
eISSN :
1780-4507
Publisher :
Presses Agronomiques de Gembloux, Gembloux, Belgium
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 10 June 2010

Statistics


Number of views
59 (4 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Scopus citations®
 
3
Scopus citations®
without self-citations
1

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi