Reference : La diminution des intrants dans la production des céréales
Scientific congresses and symposiums : Paper published in a book
Life sciences : Agriculture & agronomy
Life sciences : Biochemistry, biophysics & molecular biology
Life sciences : Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
http://hdl.handle.net/2268/61094
La diminution des intrants dans la production des céréales
French
Roisin, Christian [Centre wallon de recherches agronomiques de Gembloux > > > >]
Goffart, Jean-Pierre mailto [Centre Wallon de recherches agronomiques de Gembloux > > > >]
Frankinet, Marc [ > > ]
Meeùs, Patrick [ > > ]
Salembier, Jean-François [ > > ]
Latteur, G. [ > > ]
Falisse, André [ > > ]
Bodson, Bernard mailto [Université de Liège - ULg > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées >]
Cartrysse, Christine [ > > ]
27-Feb-1998
Fumure et protection phytosanitaire des céréales
Edition février 1998
1-15
No
No
National
Livre Blanc Céréales - Gembloux
27 février 1998
Faculté des Sciences Agronomiques de Gembloux
Centre de recherches agronomiques de Gembloux
Gembloux
Belgium
[fr] céréale ; réduction d'intrants ; production céréales
Researchers ; Professionals ; Students
http://hdl.handle.net/2268/61094
http://www.cereales.be

There is no file associated with this reference.

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.