No full text
Contribution to collective works (Parts of books)
Laits fermentés, crèmes, beurre.
Blecker, Christophe; Danthine, Sabine
2000In Cours laitier
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
Laits fermentés, crèmes, beurre.
Publication date :
2000
Main work title :
Cours laitier
Publisher :
Confédération belge de l'industrie laitière, Leuven, Belgium
Pages :
1-31
Available on ORBi :
since 01 June 2010

Statistics


Number of views
62 (13 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi