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Development of quantitative methods to detect trace amounts of hazelnut and soy allergens in food
Dobson, Rowan; Fourdrilis, Séverine; Kirsch, Stéphanie et al.
201058th ASMS Conference on Mass Spectrometry conference
 

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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Dobson, Rowan ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Fourdrilis, Séverine
Kirsch, Stéphanie ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Baiwir, Dominique  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
De Pauw, Edwin  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Language :
English
Title :
Development of quantitative methods to detect trace amounts of hazelnut and soy allergens in food
Publication date :
2010
Event name :
58th ASMS Conference on Mass Spectrometry conference
Event place :
Salt Lake city, United States
Event date :
May 23-27, 2010
Audience :
International
Available on ORBi :
since 30 May 2010

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