Reference : Development of quantitative methods to detect trace amounts of hazelnut and soy allergen...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/59130
Development of quantitative methods to detect trace amounts of hazelnut and soy allergens in food
English
Dobson, Rowan mailto [Université de Liège - ULg > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.) >]
Fourdrilis, Séverine mailto [> >]
Kirsch, Stéphanie [Université de Liège - ULg > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.) >]
Baiwir, Dominique mailto [Université de Liège - ULg > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.) >]
Maghuin-Rogister, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
De Pauw, Edwin mailto [Université de Liège - ULg > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.) >]
2010
No
No
International
58th ASMS Conference on Mass Spectrometry conference
May 23-27, 2010
Salt Lake city
USA
http://hdl.handle.net/2268/59130

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