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Validation of a sub-room temperature ID-SPME-GC-MS method for the analysis of furan in food
Scholl, Georges; Scippo, Marie-Louise; Focant, Jean-François et al.
20094th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis (RAFA 2009)
 

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Keywords :
Furan; Validation; Analysis; SPME; GC-MS
Disciplines :
Chemistry
Food science
Author, co-author :
Scholl, Georges ;  Université de Liège - ULiège > Center for Analytical Research and Technology (CART)
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Focant, Jean-François  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > Chimie analytique, organique et biologique
De Pauw, Edwin  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Eppe, Gauthier  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie analytique inorganique - Center for Analytical Research and Technology (CART)
Language :
English
Title :
Validation of a sub-room temperature ID-SPME-GC-MS method for the analysis of furan in food
Publication date :
2009
Event name :
4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis (RAFA 2009)
Event place :
Prague, Czechia
Event date :
4-6 November, 2009
Audience :
International
Available on ORBi :
since 30 May 2010

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