Reference : Development of a quantitative method to detect trace amounts of hazelnut and soy allerge...
Scientific congresses and symposiums : Unpublished conference
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/59125
Development of a quantitative method to detect trace amounts of hazelnut and soy allergens in food
English
Dobson, Rowan mailto [Université de Liège - ULg > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.) >]
Fourdrilis, Séverine mailto [> >]
Kirsch, Stéphanie mailto [Université de Liège - ULg > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.) >]
Maghuin-Rogister, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
De Pauw, Edwin mailto [Université de Liège - ULg > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.) >]
2009
No
No
International
Procura ICAP (International Congress on Analytical Proteomics)
30th Sept. to 3 Oct. 2009
Lisbon
Portugal
http://hdl.handle.net/2268/59125

There is no file associated with this reference.

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.