Reference : A new method for absolute quantification of allergens in food: the "Heavy Peptides metho...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/59124
A new method for absolute quantification of allergens in food: the "Heavy Peptides method".
English
Fourdrilis, Séverine mailto [> >]
Bourgeon, Cédric [> >]
Kirsch, Stéphanie mailto [Université de Liège - ULg > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.) >]
Widart, Joëlle mailto [Université de Liège - ULg > Département de pharmacie > Département de pharmacie >]
Maghuin-Rogister, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
De Pauw, Edwin mailto [Université de Liège - ULg > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.) >]
2008
No
No
International
10th International Symposium on Immunological, Chemical and Clinical Problems of Food Allergy
May 26-29 2008
Parma
Italy
http://hdl.handle.net/2268/59124

There is no file associated with this reference.

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.