No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
A new method for absolute quantification of allergens in food: the "Heavy Peptides method".
Fourdrilis, Séverine; Bourgeon, Cédric; Kirsch, Stéphanie et al.
200810th International Symposium on Immunological, Chemical and Clinical Problems of Food Allergy
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Fourdrilis, Séverine
Bourgeon, Cédric
Kirsch, Stéphanie ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Widart, Joëlle ;  Université de Liège - ULiège > Département de pharmacie > Département de pharmacie
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
De Pauw, Edwin  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Language :
English
Title :
A new method for absolute quantification of allergens in food: the "Heavy Peptides method".
Publication date :
2008
Event name :
10th International Symposium on Immunological, Chemical and Clinical Problems of Food Allergy
Event place :
Parma, Italy
Event date :
May 26-29 2008
Audience :
International
Available on ORBi :
since 30 May 2010

Statistics


Number of views
86 (5 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi