No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Improvement of shrimp production sustainability and safety in Vietnam
Douny, Caroline; Widart, Joëlle; Scippo, Marie-Louise et al.
20053rd AOAC Europe-Eurachem Symposium
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Widart, Joëlle ;  Université de Liège - ULiège > Département de pharmacie > Département de pharmacie
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Silvestre, Frédéric
Kestemont, Patrick
Language :
English
Title :
Improvement of shrimp production sustainability and safety in Vietnam
Publication date :
2005
Event name :
3rd AOAC Europe-Eurachem Symposium
Event place :
Bruxelles, Belgium
Event date :
March 3-4 2005
Audience :
International
Available on ORBi :
since 30 May 2010

Statistics


Number of views
36 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi