Reference : Development and validation of a HPLC/UV/FLD method to detect the 15 (+1) eu priority PAH...
Scientific congresses and symposiums : Unpublished conference
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/59093
Development and validation of a HPLC/UV/FLD method to detect the 15 (+1) eu priority PAHs in smoke flavourings
English
Brasseur, Catherine mailto [Université de Liège - ULg > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.) >]
Brose, François mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Pirlot, Alain mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires >]
Douny, Caroline mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
Eppe, Gauthier mailto [Université de Liège - ULg > > Chimie analytique inorganique - Center for Analytical Research and Technology (CART) >]
Maghuin-Rogister, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
Jun-2007
No
No
International
Saskatoon International Validation Workshop for Regulatory Analysis of Residues in Foods
June 10 - 14, 2007
Saskatoon
Canada
http://hdl.handle.net/2268/59093

There is no file associated with this reference.

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.