No full text
Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Development and validation of a HPLC/UV/FLD method to detect the 15 (+1) eu priority PAHs in smoke flavourings
Brasseur, Catherine; Brose, François; Pirlot, Alain et al.
2007Saskatoon International Validation Workshop for Regulatory Analysis of Residues in Foods
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Brasseur, Catherine ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Brose, François ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Pirlot, Alain ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Eppe, Gauthier  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie analytique inorganique - Center for Analytical Research and Technology (CART)
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Development and validation of a HPLC/UV/FLD method to detect the 15 (+1) eu priority PAHs in smoke flavourings
Publication date :
June 2007
Event name :
Saskatoon International Validation Workshop for Regulatory Analysis of Residues in Foods
Event place :
Saskatoon, Canada
Event date :
June 10 - 14, 2007
Audience :
International
Available on ORBi :
since 30 May 2010

Statistics


Number of views
105 (13 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi