Reference : Development of a HPLC/UV-FLD method to detect the 15(+1) EU priority Polycyclic Aroma...
Scientific congresses and symposiums : Paper published in a book
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/59091
Development of a HPLC/UV-FLD method to detect the 15(+1) EU priority Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in food supplements
English
Danyi, Sophie mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
Brose, François mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Melens, Danielle mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
Brasseur, Catherine mailto [Université de Liège - ULg > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.) >]
Maghuin-Rogister, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
2007
Book of abstracts - 3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
171
No
International
987-80-7080-659-3
3rd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
7-9 November 2007
Prague
Czech Republic
http://hdl.handle.net/2268/59091
http://www.rafa-iaeac.com/wp-content/uploads/2009/book_abstr_rafa_07.pdf

There is no file associated with this reference.

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.