Paper published in a journal (Scientific congresses and symposiums)
EVALUATION OF THE DR-CALUX BIOASSAY FOR THE DETERMINATION OF DIOXINS IN FOOD AND FEED ACCORDING TO THE REQUIREMENTS OF THE COMMISSION DIRECTIVES 2002/69 AND 2002/70 RESPECTIVELY
Scippo, Marie-Louise; Eppe, Gauthier; Maghuin-Rogister, Guy et al.
2003In Organohalogen Compounds, 60-65, p. 235-238
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
Scippo_dioxin_2003.pdf
Publisher postprint (217.94 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Eppe, Gauthier  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie analytique inorganique - Center for Analytical Research and Technology (CART)
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
De Pauw, Edwin  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie (sciences) > GIGA-R : Laboratoire de spectrométrie de masse (L.S.M.)
Language :
English
Title :
EVALUATION OF THE DR-CALUX BIOASSAY FOR THE DETERMINATION OF DIOXINS IN FOOD AND FEED ACCORDING TO THE REQUIREMENTS OF THE COMMISSION DIRECTIVES 2002/69 AND 2002/70 RESPECTIVELY
Publication date :
2003
Event name :
International Symposium on halogenated persistent organic polluatants - DIOXIN 2003
Event place :
Boston, United States
Event date :
Aout 2003
Audience :
International
Journal title :
Organohalogen Compounds
ISSN :
1026-4892
Publisher :
Federal Environmental Agency, Vienna, Austria
Volume :
60-65
Pages :
235-238
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 30 May 2010

Statistics


Number of views
19 (0 by ULiège)
Number of downloads
2 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi