Reference : ARYL HYDROCARBON RECEPTOR-MEDIATED AGONIST/ANTAGONIST/SYNERGIC ACTIVITIES OF FOOD POLYPH...
Scientific congresses and symposiums : Paper published in a journal
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/59042
ARYL HYDROCARBON RECEPTOR-MEDIATED AGONIST/ANTAGONIST/SYNERGIC ACTIVITIES OF FOOD POLYPHENOLS ARE SPECIES- AND TISSUE-DEPENDENT
English
Van Der Heiden, Edwige mailto [Université de Liège - ULg > > Centre d'ingénierie des protéines >]
Bechoux, Nathalie mailto [Université de Liège - ULg > > Génétique >]
Sergent, Thérèse [> >]
Schneider, Yves-Jacques [> >]
Muller, Marc mailto [Université de Liège - ULg > Département des sciences de la vie > GIGA-R : Biologie et génétique moléculaire >]
Maghuin-Rogister, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
2007
Organohalogen Compounds
69
365-368
Yes (verified by ORBi)
No
International
1026-4892
International Symposium on halogenated persistent organic polluatants - DIOXIN 2007
Septembre 2007
Tokyo
Japan
http://hdl.handle.net/2268/59042
http://www.dioxin20xx.org/ohc_database_search.htm

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
Dioxin_2007_vanderheiden.pdfPublisher postprint122.55 kBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.