No full text
Contribution to collective works (Parts of books)
Primary Extraction Technologies
Scippo, Marie-Louise; Maghuin-Rogister, Guy
2000In O'Keefe, Michael (Ed.) Residue Analysis in Food - Principles and Applications
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Primary Extraction Technologies
Publication date :
2000
Main work title :
Residue Analysis in Food - Principles and Applications
Author, co-author :
O'Keefe, Michael
Publisher :
Harwood Academic Publishers, Amsterdam, Netherlands
ISBN/EAN :
90-5702-441-1
Pages :
17-36
Available on ORBi :
since 30 May 2010

Statistics


Number of views
30 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi