Reference : New experimental approach of identification and characterization of emerging risks in...
Reports : External report
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/58604
New experimental approach of identification and characterization of emerging risks in food safety (EMRISK).
English
Ribonnet, Laurence [ > > ]
Sergent, Thérèse [ > > ]
Nobels, Ingrid [ > > ]
Dardenne, Freddy [ > > ]
Van Peteghem, Carlos [ > > ]
De Saeger, Sarah [ > > ]
Schaut, A. [ > > ]
Maghuin-Rogister, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires > >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
Muller, Marc mailto [Université de Liège - ULg > Département des sciences de la vie > GIGA-R : Biologie et génétique moléculaire >]
Van Der Heiden, Edwige mailto [Université de Liège - ULg > > Centre d'ingénierie des protéines >]
2007
Convention N° RT-05/07, Federal public service Health, food chain safety and environment,
http://hdl.handle.net/2268/58604

There is no file associated with this reference.

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.