Reference : Adaptation of a microbiological method to detect antimicrobial residues in shrimp tis...
Scientific journals : Article
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/58557
Adaptation of a microbiological method to detect antimicrobial residues in shrimp tissue from Vietnam
English
Pham Kim, Dang mailto [Université de Liège - ULg > > > Doct. sc. vété. (Bologne)]
Degand, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires > >]
Maghuin-Rogister, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires, CART > >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires, CART > >]
2009
Journal of Science and Development
7
36-46
Yes
International
http://hdl.handle.net/2268/58557

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
Dang et al, 2009.pdfPublisher postprint249.97 kBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.