Article (Scientific journals)
Assessment of microbiological criteria for regular checks of faecal contamination and general hygiene in Belgian establishments producing meat
Ghafir, Yasmine; Daube, Georges; Dierick, Katleen et al.
2003In Sciences des Aliments, 23 (1), p. 104-106
Peer reviewed
 

Files


Full Text
SA 0808-1165.pdf
Publisher postprint (172.62 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
sanitary level; food; Belgium; criteria; Escherichia coli; total plate count; Enterobacteriaceae
Disciplines :
Food science
Microbiology
Author, co-author :
Ghafir, Yasmine;  Université de Liège - ULiège - ULG > Sciences des Denrées alimentaire > Microbiologie des Denrées alimentaire
Daube, Georges  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires
Dierick, Katleen;  Institut scientifique de la Santé publique
De Zutter, Lieven;  Universiteit Gent - Ugent
Cornelis, Marc;  Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire - AFSCA
Jouret, Martine;  Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire - AFSCA
Language :
English
Title :
Assessment of microbiological criteria for regular checks of faecal contamination and general hygiene in Belgian establishments producing meat
Publication date :
2003
Journal title :
Sciences des Aliments
ISSN :
0240-8813
Publisher :
Lavoisier, Cachan, France
Volume :
23
Issue :
1
Pages :
104-106
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 29 August 2008

Statistics


Number of views
84 (4 by ULiège)
Number of downloads
2 (1 by ULiège)

Scopus citations®
 
2
Scopus citations®
without self-citations
2
OpenCitations
 
2

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi