Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Les grandes cultures et le CO2
Bodson, Bernard; Vancutsem, Françoise; Dufranne, Delphine et al.
2009In Livre Blanc Céréales
 

Files


Full Text
9. Environnement.pdf
Publisher postprint (223.45 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
carbone; environnement; co2; céréales
Disciplines :
Environmental sciences & ecology
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées
Vancutsem, Françoise ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées
Dufranne, Delphine ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de Physique des bio-systèmes
Moureaux, Christine ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées
Aubinet, Marc ;  Université de Liège - ULiège > Sciences et technologie de l'environnement > Physique des bio-systèmes
Language :
French
Title :
Les grandes cultures et le CO2
Publication date :
18 February 2009
Event name :
Livre Blanc Céréales - Gembloux
Event organizer :
Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux
Centre Wallon de Recherches Agronomiques de Gembloux
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
18 février 2009
Main work title :
Livre Blanc Céréales
Pages :
1-6
Additional URL :
Available on ORBi :
since 26 May 2010

Statistics


Number of views
41 (5 by ULiège)
Number of downloads
101 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi