Reference : Qualité nutritionnelle du lait - Etude de la variabilité intra- et inter-races du profil...
Scientific journals : Article
Life sciences : Animal production & animal husbandry
Life sciences : Food science
Life sciences : Genetics & genetic processes
http://hdl.handle.net/2268/38845
Qualité nutritionnelle du lait - Etude de la variabilité intra- et inter-races du profil en acides gras du lait
French
[en] Nutritional quality of milk - Study of the genetic variability of fatty acid profile within and across breeds
Soyeurt, Hélène mailto [Université de Liège - ULg > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech >]
Dardenne, Pierre mailto [ > > ]
Gillon, Alain mailto [Université de Liège - ULg > > Gembloux Agro-Bio Tech >]
Croquet, Coraline [ > > ]
Vanderick, Sylvie mailto [Université de Liège - ULg > > Gembloux Agro-Bio Tech >]
Mayeres, Patrick mailto [ > > ]
Bertozzi, Carlo mailto [ > > ]
Gengler, Nicolas mailto [Université de Liège - ULg > > Gembloux Agro-Bio Tech >]
2006
Le Bulletin
AIGx
2
8-10
No
National
Gembloux
Belgium
[fr] acide gras ; lait ; race
[en] fatty acid ; milk ; breed
Researchers ; Professionals ; Students
http://hdl.handle.net/2268/38845

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
AIGx.pdfPublisher postprint3.78 MBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.