No full text
Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Traçabilité moléculaire des viandes.
Portetelle, Daniel; Haezebroeck, Valérie; Mortiaux, Frédéric et al.
1999In Traçabilité : un moyen de garantir la qualité des viandes et produits de viande 
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Portetelle, Daniel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Biologie animale et microbienne
Haezebroeck, Valérie;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx
Mortiaux, Frédéric;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx
Renaville, Robert ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Biologie animale et microbienne
Language :
French
Title :
Traçabilité moléculaire des viandes.
Publication date :
1999
Event name :
Traçabilité : un moyen de garantir la qualité des viandes et produits de viande 
Event organizer :
BAMST
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
24-11-1999
By request :
Yes
Main work title :
Traçabilité : un moyen de garantir la qualité des viandes et produits de viande 
Pages :
11-31
Available on ORBi :
since 23 May 2010

Statistics


Number of views
26 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi