Reference : The POLYGAL project : optimization of food conservation using a combination of lactat...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/38525
The POLYGAL project : optimization of food conservation using a combination of lactates and polyphenols.
English
Dure, Rémi mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires >]
Ladeuze, S. [ > > ]
Martin, E. [ > > ]
Rousseau, C. [ > > ]
Bosseloir, Annick [ > > ]
Mertens, G. [ > > ]
Denys, B. [ > > ]
Mahillon, J. [ > > ]
Clinquart, Antoine mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires >]
Daube, Georges mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires >]
Nov-2009
Yes
National
Conférence « Image de la viande et des produits de viande » organisé par la Belgian Association for Meat Science and Technology (BAMST)
5 novembre 2009
Belgian Association for Meat Science and Technology (BAMST)
Liège
Belgique
http://hdl.handle.net/2268/38525

There is no file associated with this reference.

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.