No full text
Article (Scientific journals)
Conceptions du corps à travers l'acte alimentaire aux XVIIè et XVIIIè siècles
Steinmetz, Rudy
1988In Revue d'Histoire Moderne et Contemporaine
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Philosophy & ethics
Author, co-author :
Steinmetz, Rudy ;  Université de Liège - ULiège > Département de philosophie > Esthétiques phénoménologiques et esth. de la différence
Language :
French
Title :
Conceptions du corps à travers l'acte alimentaire aux XVIIè et XVIIIè siècles
Publication date :
1988
Journal title :
Revue d'Histoire Moderne et Contemporaine
ISSN :
0048-8003
Publisher :
Société d'Histoire Moderne et Contemporaine, Paris, France
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 19 May 2010

Statistics


Number of views
41 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi