No full text
Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Etude du point de fusion et de l'indice de cristallinité de l'inuline par DSC et TMDSC.
Blecker, Christophe; Chevalier, Jean-Paul; Fougnies, C. et al.
200233ème Journées de Calorimétrie et d'Analyse Thermique
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
fusion; cristallinité; inuline; DSC; TMDSC
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Chevalier, Jean-Paul
Fougnies, C.
Brohée, Jean-Ch
Marcoen, Jean Marie ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Van Herck, Jean-Claude
Deroanne, Claude
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
French
Title :
Etude du point de fusion et de l'indice de cristallinité de l'inuline par DSC et TMDSC.
Alternative titles :
[en] Study of fusion point cristallinity index of inulin by DSC and modulated temperature DSC
Publication date :
May 2002
Event name :
33ème Journées de Calorimétrie et d'Analyse Thermique
Event place :
Massy, France
Event date :
du 29 mai au 31 mai 2002
Audience :
International
Available on ORBi :
since 18 May 2010

Statistics


Number of views
111 (9 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi