No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Etude de la balance à film de Langmuir des propriétés de surface de la membrane du globule gras du lait.
Blecker, Christophe; Innocente, N.; Deroanne, Claude et al.
1997Deuxième Carrefour des Productions animales
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Innocente, N.
Deroanne, Claude
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
French
Title :
Etude de la balance à film de Langmuir des propriétés de surface de la membrane du globule gras du lait.
Publication date :
1997
Event name :
Deuxième Carrefour des Productions animales
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
22 janvier 1997
Available on ORBi :
since 12 May 2010

Statistics


Number of views
226 (29 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi