Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Prédiction du gras intermusculaire du porc Piétrain par l'ultrasonographie en temps réel
Youssao, A. K. I.; Verleyen, Vincent; Michaux, Charles et al.
2004In Viandes & Produits Carnés - Hors série "10èmes journée Sciences du Muscle et Technologies des Viandes"
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Issaka-04-01.pdf
Publisher postprint (141.33 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Pig; Carcass quality; Ultrasound; Prediction
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Youssao, A. K. I.
Verleyen, Vincent ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Biostatistique, économie, sélection animale - HEMOLIEGE - Cardiologie - Pathologie spéciale et réhabilitation
Michaux, Charles ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Biostatistique, économie, sélection animale
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Leroy, Pascal ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Biostatistique, économie, sélection animale
Language :
French
Title :
Prédiction du gras intermusculaire du porc Piétrain par l'ultrasonographie en temps réel
Publication date :
2004
Event name :
10èmes Journées "Sciences du Muscle et Technologies des Viandes"
Event organizer :
INRA, ITP, Office de l'Elevage, Rennes Agro-Campus
Event place :
Rennes, France
Event date :
25 et 26 octobre 2004
Main work title :
Viandes & Produits Carnés - Hors série "10èmes journée Sciences du Muscle et Technologies des Viandes"
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 07 January 2010

Statistics


Number of views
96 (6 by ULiège)
Number of downloads
126 (6 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi