Reference : Formaldehyde in cultivated mushrooms: a negligible risk for the consumer
Scientific journals : Article
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/33473
Formaldehyde in cultivated mushrooms: a negligible risk for the consumer
English
Claeys, W. mailto [Agence Fédérale pour la Sécurité de la Chaîne Alimentaire - AFSCA > > > >]
Vleminckx, C. [Institut Scientifique de la Santé publique = Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid (Belgique) - ISP = WIV > > > >]
Dubois, A. [Agence Fédérale pour la Sécurité de la Chaîne Alimentaire - AFSCA > > > >]
Huyghebaert, A. [Universiteit Gent - Ugent > > > >]
Höfte, M. [Universiteit Gent - Ugent > > > >]
Daenens, P. [Katholieke Universiteit Leuven - KUL > > > >]
Schiffers, Bruno mailto [Université de Liège - ULg > Gembloux Agro-Bio Tech > Laboratoire de Phytopharmacie > >]
2009
Food Additives & Contaminants
Taylor & Francis Ltd
26
9
1265-1272
Yes (verified by ORBi)
International
0265-203X
1464-5122
[en] high-performance liquid chromatography (HPLC) ; Natural toxicants ; Pesticide residues ; Mushrooms
Researchers ; Professionals ; Students
http://hdl.handle.net/2268/33473
10.1080/02652030903081929
Copyright © 2009 Taylor & Francis Group, an informa business

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
Claeys.Schiffers.FoodAdditivesContaminants.2009(PostPrintAut).pdfAuthor postprint92.06 kBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.