Article (Scientific journals)
Formaldehyde in cultivated mushrooms: a negligible risk for the consumer
Claeys, Wendie; Vleminckx, Christiane; Dubois, Alain et al.
2009In Food Additives and Contaminants, 26 (9), p. 1265-1272
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Keywords :
high-performance liquid chromatography (HPLC); Natural toxicants; Pesticide residues; Mushrooms
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Claeys, Wendie;  Agence Fédérale pour la Sécurité de la Chaîne Alimentaire - AFSCA
Vleminckx, Christiane;  Institut Scientifique de la Santé publique = Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid (Belgique) - ISP = WIV
Dubois, Alain;  Agence Fédérale pour la Sécurité de la Chaîne Alimentaire - AFSCA
Huyghebaert, André;  Universiteit Gent - Ugent
Höfte, Monica;  Universiteit Gent - Ugent
Daenens, Paul;  Katholieke Universiteit Leuven - KUL
Schiffers, Bruno ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Laboratoire de Phytopharmacie
Language :
English
Title :
Formaldehyde in cultivated mushrooms: a negligible risk for the consumer
Publication date :
2009
Journal title :
Food Additives and Contaminants
ISSN :
0265-203X
eISSN :
1464-5122
Publisher :
Taylor & Francis Ltd
Volume :
26
Issue :
9
Pages :
1265-1272
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 21 February 2010

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