External report (Reports)
Blanc Bleu culard: un bovin économiquement intéressant qui réduit les émissions d'ammoniac et/ou de méthane et qui produit une viande savoureuse.
Piron, Fabien; Beckers, Yves; Thewis, André
2003
 

Files


Full Text
Piron_2003_BBBc.pdf
Author postprint (735.36 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
saponins; rumen; protozoa; defaunation; medium-chain fatty acids; secondary plant products; saponines; protozoaire; défaunation; métabilites secondaires
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Piron, Fabien ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Beckers, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Thewis, André ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Language :
French
Title :
Blanc Bleu culard: un bovin économiquement intéressant qui réduit les émissions d'ammoniac et/ou de méthane et qui produit une viande savoureuse.
Publication date :
2003
Publisher :
Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx, Gembloux, Belgium
Number of pages :
73
Commissioned by :
Ministère de la Région wallone, Direction générale de l'agriculture
Funders :
Ministère de la Région wallone, Direction générale de l'agriculture
Available on ORBi :
since 03 December 2009

Statistics


Number of views
49 (8 by ULiège)
Number of downloads
2 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi