Poster (Scientific congresses and symposiums)
Comparative study of the impact of the cooking on meat analogues enriched with fresh or dried microbial biomass (Arthrospira platensis)
De Rijdt, Mathieu; Verhaegen, Jeanne; Haubruge, Eric et al.
2023Symposium : Dietary Protein for human heallth
 

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Keywords :
Biomasse; spirulina; protein; quality; cooking
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
De Rijdt, Mathieu ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
Verhaegen, Jeanne ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
Haubruge, Eric  ;  Université de Liège - ULiège > GxABT : Services généraux du site > Site GxABT - Gestion de site
Goffin, Dorothée ;  Université de Liège - ULiège > Département GxABT ; Université de Liège - ULiège > Département GxABT > Chemistry for Sustainable Food and Environmental Systems (CSFES)
Language :
English
Title :
Comparative study of the impact of the cooking on meat analogues enriched with fresh or dried microbial biomass (Arthrospira platensis)
Publication date :
15 September 2023
Event name :
Symposium : Dietary Protein for human heallth
Event date :
14 - 16 Septembre 2023
Audience :
International
Available on ORBi :
since 04 November 2023

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