Reference : Assessing interventions by quantitative risk assessment tools to reduce the risk of huma...
Scientific journals : Article
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/29386
Assessing interventions by quantitative risk assessment tools to reduce the risk of human salmonellosis from fresh pork meat in Belgium.
English
Delhalle, Laurent mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires >]
Saegerman, Claude mailto [Université de Liège - ULg > Département des maladies infectieuses et parasitaires > Epidémiologie et analyse des risques appl. aux sc. vétér. >]
Farnir, Frédéric mailto [Université de Liège - ULg > Département de productions animales > Biostatistique, économie, sélection animale >]
Korsak Koulagenko, Nicolas mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
Daube, Georges mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Microbiologie des denrées alimentaires >]
2009
Journal of Food Protection
International Association for Food Protection
72
2252-2263
Yes (verified by ORBi)
International
0362-028X
Des Moines
IA
Researchers ; Professionals ; Students
http://hdl.handle.net/2268/29386

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
JFP_Risk_assessment_Salm_Pork.pdfPublisher postprint1.39 MBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.