No full text
Scientific conference in universities or research centers (Scientific conferences in universities or research centers)
Une technique alimentaire permettant à la vache d'exprimer au maximum son potentiel richesse du lait (matière grasse et protéine).
Thewis, André
1984
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Agriculture & agronomy
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Thewis, André ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
French
Title :
Une technique alimentaire permettant à la vache d'exprimer au maximum son potentiel richesse du lait (matière grasse et protéine).
Publication date :
November 1984
Number of pages :
26
Event name :
Production laitière et quotas: journée d'étude.
Event organizer :
APED de Liège
Herdbook de la race Pie Noire
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
le 24 Novembre 1984
Available on ORBi :
since 23 November 2009

Statistics


Number of views
51 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi