Reference : Time-, species- and tissue-dependent activity profiles of food flavonoids on the activat...
Scientific congresses and symposiums : Paper published in a book
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/28811
Time-, species- and tissue-dependent activity profiles of food flavonoids on the activation of the aryl hydrocarbon pathway
English
Van Der Heiden, Edwige mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Bechoux, Nathalie mailto [Université de Liège - ULg > Sciences des denrées alimentaires > Laboratoire d'analyse des denrées alimentaires > >]
Sergent, Thérèse [Université Catholique de Louvain - UCL > > > >]
Schneider, Yves-Jacques [Université Catholique de Louvain - UCL > > > >]
Muller, Marc mailto [Université de Liège - ULg > Département des sciences de la vie > GIGA-R : Biologie et génétique moléculaire >]
Maghuin-Rogister, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
19-May-2008
Residues of Veterinary Drugs in Foods, Proceedings of the Euroresidue VI Conference
van Ginkel, L. A.
Bergwerff, A. A.
1311-1315
Yes
International
Euroresidue VI Conference
19-21 May 2008
Egmond aan Zee
The Netherlands
Researchers ; Professionals ; Students
http://hdl.handle.net/2268/28811

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
P207_Scippo.pdfAuthor preprint282.99 kBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.