Reference : Behavior of omega-3 fatty acids in eggs during cooking
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/28804
Behavior of omega-3 fatty acids in eggs during cooking
English
Douny, Caroline mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
El Khoury, Rawad mailto [Université de Liège - ULg > > > Master compl. méd. vété. spéc.]
Degand [ > > ]
Brose, François mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Maghuin-Rogister, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
1-Jul-2009
Yes
No
International
GERLI – 6th Conference on Lipidomics
01-03 July 2009
Rennes
France
Researchers ; Professionals ; Students
http://hdl.handle.net/2268/28804

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
gerli0709.pdfAuthor preprint149.31 kBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.