Poster (Scientific congresses and symposiums)
Behavior of omega-3 fatty acids in eggs during cooking
Douny, Caroline; El Khoury, Rawad; Degand et al.
2009GERLI – 6th Conference on Lipidomics
 

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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Douny, Caroline  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
El Khoury, Rawad ;  Université de Liège - ULiège > Master compl. méd. vété. spéc.
Degand
Brose, François ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Maghuin-Rogister, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Behavior of omega-3 fatty acids in eggs during cooking
Publication date :
01 July 2009
Event name :
GERLI – 6th Conference on Lipidomics
Event place :
Rennes, France
Event date :
01-03 July 2009
Audience :
International
Available on ORBi :
since 23 November 2009

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