Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Viande « enrichie en oméga-3 » : quel risque pour la santé ?
Scippo, Marie-Louise
2009Journée d’étude de la BAMST (Belgian Association for Meat Science and Technology). L’image de la viande et des produits de viande.
 

Files


Full Text
BAMST_051109_MLScippo.pdf
Author preprint (1.4 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Scippo, Marie-Louise  ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > CART, Analyse des denrées alimentaires
Language :
French
Title :
Viande « enrichie en oméga-3 » : quel risque pour la santé ?
Publication date :
05 November 2009
Event name :
Journée d’étude de la BAMST (Belgian Association for Meat Science and Technology). L’image de la viande et des produits de viande.
Event organizer :
BAMST (Belgian Association for Meat Science and Technology)
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
5 novembre 2009
Available on ORBi :
since 23 November 2009

Statistics


Number of views
80 (10 by ULiège)
Number of downloads
4 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi