Article (Scientific journals)
Estimating fatty acid content in cow milk using mid-infrared spectrometry
Soyeurt, Hélène; Dardenne, Pierre; Dehareng, Frédéric et al.
2006In Journal of Dairy Science, 89 (9), p. 3690-3695
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
JDS_2006_soyeurt_calibrage_AG.pdf
Publisher postprint (197.87 kB)
Download

Publisher copyright and sources are acknowledged


All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Soyeurt, Hélène  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Dardenne, Pierre;  Centre Wallon de Recherches agronomiques > Qualité des productions agricoles
Dehareng, Frédéric  ;  Centre Wallon de Recherches agronomiques > Qualité des productions agricoles
Lognay, Georges ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Veselko, Didier;  Comité du Lait
Marlier, M.;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx
Bertozzi, Carlo;  Association Wallonne de l'Elevage
Mayeres, Patrick;  Association Wallonne de l'Elevage
Gengler, Nicolas  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
English
Title :
Estimating fatty acid content in cow milk using mid-infrared spectrometry
Publication date :
01 September 2006
Journal title :
Journal of Dairy Science
ISSN :
0022-0302
eISSN :
1525-3198
Publisher :
American Dairy Science Association, United States - Illinois
Volume :
89
Issue :
9
Pages :
3690-3695
3690-3695
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 04 October 2009

Statistics


Number of views
133 (20 by ULiège)
Number of downloads
1039 (24 by ULiège)

Scopus citations®
 
225
Scopus citations®
without self-citations
200
OpenCitations
 
186

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi