No full text
Article (Scientific journals)
La désaturation des acides gras à chaîne longue. I. Etude de quelques propriétés du système de désaturation des acides gras à chaîne longue chez certains crustacés aquatiques.
Heinen, Ernst; Dandrifosse, Guy
1973In Archives Internationales de Physiologie et de Biochimie, 81 (1), p. 1-8
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Adenosine Triphosphate/pharmacology; Animals; Coenzyme A/metabolism; Crustacea; Digestive System/cytology/enzymology; Fatty Acids/metabolism; Fresh Water; Macromolecular Substances; Microsomes/enzymology; Muscles/cytology/enzymology; NADH, NADPH Oxidoreductases/metabolism; Nephropidae; Seawater; Species Specificity; Spectrophotometry, Ultraviolet; Stearic Acids/metabolism
Disciplines :
Anatomy (cytology, histology, embryology...) & physiology
Author, co-author :
Heinen, Ernst ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Histologie humaine
Dandrifosse, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Services généraux (Faculté de médecine) > Relations académiques et scientifiques (Médecine)
Language :
French
Title :
La désaturation des acides gras à chaîne longue. I. Etude de quelques propriétés du système de désaturation des acides gras à chaîne longue chez certains crustacés aquatiques.
Alternative titles :
[en] Desaturation of long-chain fatty acids. I. Properties of the system for desaturating long chain fatty acids in certain aquatic crustaceans
Publication date :
1973
Journal title :
Archives Internationales de Physiologie et de Biochimie
ISSN :
0003-9799
Publisher :
Vaillant Carmanne, Liège, Belgium
Volume :
81
Issue :
1
Pages :
1-8
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 22 September 2009

Statistics


Number of views
130 (5 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Scopus citations®
 
2
Scopus citations®
without self-citations
2

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi