No full text
Article (Scientific journals)
La desaturation des acides gras a chaine longue. II. Etude de la reversibilite de la cesaturation des acides gras a chaine longue chez un Crustace aquatique.
Heinen, Ernst; Dandrifosse, Guy
1973In Archives Internationales de Physiologie et de Biochimie, 81 (1), p. 9-15
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Crustacea; Kinetics; Microsomes/enzymology; Muscles/cytology/enzymology; NADH, NADPH Oxidoreductases/metabolism; Oleic Acids/metabolism; Spectrophotometry, Ultraviolet; Time Factors
Disciplines :
Anatomy (cytology, histology, embryology...) & physiology
Author, co-author :
Heinen, Ernst ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences biomédicales et précliniques > Histologie humaine
Dandrifosse, Guy ;  Université de Liège - ULiège > Services généraux (Faculté de médecine) > Relations académiques et scientifiques (Médecine)
Language :
French
Title :
La desaturation des acides gras a chaine longue. II. Etude de la reversibilite de la cesaturation des acides gras a chaine longue chez un Crustace aquatique.
Alternative titles :
[en] Desaturation of long-chain fatty acids. II. The reversibility of the desaturation of long-chain fatty acids by an aquatic crustacean
Publication date :
1973
Journal title :
Archives Internationales de Physiologie et de Biochimie
ISSN :
0003-9799
Publisher :
Vaillant Carmanne, Liège, Belgium
Volume :
81
Issue :
1
Pages :
9-15
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 22 September 2009

Statistics


Number of views
36 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi