Reference : Les pratiques zootechniques actuelles en relation avec la qualite des carcasses et de la...
Scientific journals : Article
Life sciences : Agriculture & agronomy
Life sciences : Animal production & animal husbandry
http://hdl.handle.net/2268/21769
Les pratiques zootechniques actuelles en relation avec la qualite des carcasses et de la viande bovine.
French
[en] Relationship between the animal husbandry practices and the quality of the carcass in beef meat.
Thewis, André mailto [Université de Liège > > Gembloux Agro-Bio Tech >]
Dec-1993
Elevages Belges
17
11-14
Yes
National
0770-2213
Belgium
[en] Bovinae ; Breeds ; Phenotypes ; Animal feeding ; Feedinf systems ; Feed conversion efficiency ; Beef ; Organoleptic properties ; Nutritive value
[fr] Bovins ; Race ; Phénotypes ; Alimentation animale ; Technique d'alimentation ; Efficacité alimentaire ; Viande bovine ; Propriétés organoleptiques ; Valeur nutritive
Researchers ; Professionals
http://hdl.handle.net/2268/21769

There is no file associated with this reference.

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.