No full text
Article (Scientific journals)
Composition And Nutritive-Value For Rats Of Aspergillus-Niger Solid Fermented Barley
Mathot, Pierre; Debevere, Ch.; Walhain, Philippe et al.
1992In Animal Feed Science and Technology, 39 (3-4), p. 227-237
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Fermented product; Chemical composition; Nutritive value; Proteins; Barley; Aspergillus niger; Rat; Fungi imperfectii; Thallophyta; Produit fermenté; Composition chimique; Valeur nutritive; Protéines; Orge
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Mathot, Pierre;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Zootechnie
Debevere, Ch.;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Zootechnie > 3ème ingénieur
Walhain, Philippe;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Zootechnie > 3ème ingénieur
Baudart, Evelyne;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx
Thewis, André ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Brakel, Jean;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx
Language :
English
Title :
Composition And Nutritive-Value For Rats Of Aspergillus-Niger Solid Fermented Barley
Publication date :
1992
Journal title :
Animal Feed Science and Technology
ISSN :
0377-8401
Publisher :
Elsevier, Amsterdam, Netherlands
Volume :
39
Issue :
3-4
Pages :
227-237
227-237
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 10 September 2009

Statistics


Number of views
56 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Scopus citations®
 
13
Scopus citations®
without self-citations
13
OpenCitations
 
5

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi