No full text
Article (Scientific journals)
Composition chimique et valeur alimentaire du pois protéagineux chez le porc en croissance.
Leterme, Pascal; Cors, François; Beckers, Yves et al.
1989In Landbouwtijdschrift, 42 (4), p. 683-693
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Pisum sativum; Swine; Nutritive value; Protein quality; Degradation/varieties; Protein content; Environmental effects; Site factors; Animal feeding; Porcin; Valeur nutritive; Qualité protéique; Dégradation/variété; Teneur en protéines; Effect environnemental; Facteur lié au site; Alimentation animale
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Leterme, Pascal;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Zootechnie
Cors, François;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Phytotechnie tropicale
Beckers, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Thewis, André ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
French
Title :
Composition chimique et valeur alimentaire du pois protéagineux chez le porc en croissance.
Alternative titles :
[en] Chemical composition and nutritive value of peas in the growing pig.
Publication date :
July 1989
Journal title :
Landbouwtijdschrift
ISSN :
0776-2143
Publisher :
Ministère de l'Agriculture, Bruxelles, Belgium
Volume :
42
Issue :
4
Pages :
683-693
Peer reviewed :
Peer reviewed
Funders :
IRSIA - Institut pour l'Encouragement de la Recherche Scientifique dans l'Industrie et l'Agriculture [BE]
Available on ORBi :
since 10 September 2009

Statistics


Number of views
330 (6 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi