No full text
Article (Scientific journals)
Alimentation du porc: digestibilité des acides aminés.
Leterme, Pascal; Thewis, André
1998In Agricontact, (304), p. 1-6
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Swine; Amino acids; Protein quality; Digestible nitrogen; Protein metabolism; Appetite; Porcin; Acides aminés; Qualité protéique; Matière azotée digestible; Métabolisme protéique; Appétit
Disciplines :
Anatomy (cytology, histology, embryology...) & physiology
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Leterme, Pascal;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Zootechnie
Thewis, André ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Language :
French
Title :
Alimentation du porc: digestibilité des acides aminés.
Alternative titles :
[en] Swine feeding: amino acid digestibility.
Publication date :
June 1998
Journal title :
Agricontact
ISSN :
0770-285X
Publisher :
Ministère de l’Agriculture, Bruxelles, Belgium
Issue :
304
Pages :
1-6
1-6
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 10 September 2009

Statistics


Number of views
50 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi