Article (Scientific journals)
Contribution à l'étude microbiologique des fromages mous
Marchal, Émile
1895In Bulletin de la Société Belge de Microscopie, XIX, p. 29-58
 

Files


Full Text
12 Emile Marchal Ann Microsc 1895 v.19 p.29-57.pdf
Publisher postprint (881.4 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
Author, co-author :
Marchal, Émile ;  Institut Agronomique de Gembloux
Language :
French
Title :
Contribution à l'étude microbiologique des fromages mous
Publication date :
1895
Journal title :
Bulletin de la Société Belge de Microscopie
ISSN :
0775-2946
Publisher :
Manceaux, Bruxelles, Belgium
Volume :
XIX
Pages :
29-58
Available on ORBi :
since 24 April 2017

Statistics


Number of views
17 (0 by ULiège)
Number of downloads
63 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi