Poster (Scientific congresses and symposiums)
Modelling the development of potential spoilage and biopreservative microorganisms on white pudding in different conditions of temperature based on classical microbiology and 16S rDNA metagenomic
Gand, Mathieu; Cauchie, Emilie; Kergourlay, Gilles et al.
2014Dix-neuvième conférence de microbiologie des aliments
 

Files


Full Text
Poster Boudin 29-08_GD-GK-MG.pdf
Author postprint (939.08 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Gand, Mathieu
Cauchie, Emilie ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Kergourlay, Gilles ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Nezer, Carine
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Modelling the development of potential spoilage and biopreservative microorganisms on white pudding in different conditions of temperature based on classical microbiology and 16S rDNA metagenomic
Publication date :
18 September 2014
Event name :
Dix-neuvième conférence de microbiologie des aliments
Event organizer :
Belgian Society for Food Microbiology
Event place :
Bruxelles, Belgium
Event date :
18-19 septembre 2014
Available on ORBi :
since 08 March 2017

Statistics


Number of views
28 (5 by ULiège)
Number of downloads
33 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi