Poster (Scientific congresses and symposiums)
Chilling of carcasses from double muscled cattle: time-temperature evolution and predictive modelling of growth of Listeria monocytogenes and Clostridium perfringens
Delhalle, Laurent; Collignon, B.; Dehard, S. et al.
2010Quinzième conférence de microbiologie des aliments
 

Files


Full Text
DelhalleICOMST2010_poster.pdf
Author postprint (314.69 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Delhalle, Laurent 
Collignon, B.
Dehard, S.
Didimo Imazaki, Pedro Henrique ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Technologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Chilling of carcasses from double muscled cattle: time-temperature evolution and predictive modelling of growth of Listeria monocytogenes and Clostridium perfringens
Publication date :
16 September 2010
Event name :
Quinzième conférence de microbiologie des aliments
Event organizer :
Université de Gand
Event place :
Gand, Belgium
Event date :
16-17 septembre 2010
Audience :
International
Available on ORBi :
since 05 March 2017

Statistics


Number of views
30 (5 by ULiège)
Number of downloads
12 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi