Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Extending the shelf life of fresh meat : what is technically and legally feasible ?
Clinquart, Antoine; Didimo Imazaki, Pedro Henrique; Sanchez-Mainar, M. et al.
2011Annual Meeting EAAP 2011
 

Files


Full Text
EAAP2011_session44_Clinquart_abstract.pdf
Author postprint (306.98 kB)
Download
Full Text Parts
EAAP2011_Clinquart_diaporama_vTT.pdf
Author postprint (1.33 MB)
Download
Final_Programme_EAAP_2011_pAC.pdf
Author postprint (401.75 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Technologie des denrées alimentaires
Didimo Imazaki, Pedro Henrique ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Sanchez-Mainar, M.
Delhalle, Laurent 
Adolphe, Ysabelle 
Dure, Rémi 
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Extending the shelf life of fresh meat : what is technically and legally feasible ?
Publication date :
29 August 2011
Event name :
Annual Meeting EAAP 2011
Event place :
Stavanger, Norway
Event date :
29 août - 2 septembre 2011
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 05 February 2017

Statistics


Number of views
44 (10 by ULiège)
Number of downloads
2 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi