No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Use of Argon for modified atmosphere packaging of blood sausage: impact on quality and growth of Listeria monocytogenes
Adolphe, Ysabelle; Duval, P.; Crevecoeur, Sébastien et al.
2012FoodMicro 2012
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Adolphe, Ysabelle 
Duval, P.
Crevecoeur, Sébastien ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Analyse des denrées alimentaires
Fresci, J.
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Technologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Use of Argon for modified atmosphere packaging of blood sausage: impact on quality and growth of Listeria monocytogenes
Publication date :
03 September 2012
Event name :
FoodMicro 2012
Event place :
Istanbul, Turkey
Event date :
3-7 septembre 2012
Audience :
International
Available on ORBi :
since 02 February 2017

Statistics


Number of views
54 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi