No full text
Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Caractérisation des populations microbiennes dans les aliments : du phénotype aux génomes
Daube, Georges; Taminiau, Bernard
2014Congrès 2014 de la Société française de Microbiologie
 

Files


Full Text
No document available.
Full Text Parts
SFM_31mars2014_G_Daube_v4red2.pdf
Author preprint (9.56 MB)
Download
Abstract_exposé_G_Daube_v1.docx
Author preprint (138.18 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Microbiology
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Taminiau, Bernard  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
French
Title :
Caractérisation des populations microbiennes dans les aliments : du phénotype aux génomes
Publication date :
31 March 2014
Event name :
Congrès 2014 de la Société française de Microbiologie
Event place :
Paris, France
Event date :
31 mars - 1er avril
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 26 January 2017

Statistics


Number of views
28 (0 by ULiège)
Number of downloads
86 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi