Reference : Portions et antioxydants en pratique.
Scientific journals : Article
Human health sciences : Surgery
http://hdl.handle.net/2268/20489
Portions et antioxydants en pratique.
French
Pincemail, Joël mailto [Université de Liège - ULg > > Chirurgie cardio-vasculaire >]
Defraigne, Jean-Olivier mailto [Université de Liège - ULg > Département des sciences cliniques > Chirurgie cardio-vasculaire et thoracique >]
2008
Nutrition Infos
oct-nov-déc
30-33
No
National
Researchers ; Professionals ; Students
http://hdl.handle.net/2268/20489
contact : <cardiovasc@chu.ulg.ac.be>

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
Portions et antioxydants en pratique p30.jpgPublisher postprint1.85 MBView/Open
Open access
Portions et antioxydants en pratique p30.jpgPublisher postprint1.85 MBView/Open
Open access
Portions et antioxydants en pratique p32.jpgPublisher postprint1.93 MBView/Open
Open access
Portions et antioxydants en pratique p33.jpgPublisher postprint1.88 MBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.