No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Identification de sources potentielles de contamination des aliments par des souches entérotoxinogènes de Clostridium perfringens
Daube, Georges; Doolaeghe, L.; Simon, Patricia et al.
1994Colloque "Gestion des populations microbiennes dans les industries alimentaires"
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Doolaeghe, L.
Simon, Patricia ;  Université de Liège > Département des sciences de la vie > Centre d'ingénierie des protéines
Kaeckenbeeck, A.
Language :
French
Title :
Identification de sources potentielles de contamination des aliments par des souches entérotoxinogènes de Clostridium perfringens
Publication date :
09 March 1994
Event name :
Colloque "Gestion des populations microbiennes dans les industries alimentaires"
Event organizer :
Société Française de Microbiologie
Event place :
Dijon, France
Event date :
9-10 mars 1994
Audience :
International
Available on ORBi :
since 13 December 2016

Statistics


Number of views
28 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi