Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Login
EN
[EN] English
[FR] Français
Give us feedback
Explore
Search
Special collections
Statistics
News
Help
Start on ORBi
Deposit
Profile
Publication List
Add your ORCID
Tutorials
Legal Information
Training sessions
About
What's ORBi ?
Impact and visibility
Around ORBi
About statistics
About metrics
OAI-PMH
ORBi team
Release Notes
Back
Home
Detailled Reference
Download
Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Maîtriser les micro-organismes dans la filière viande : Approche technologique et méthodes d’évaluation
Daube, Georges
;
Clinquart, Antoine
2000
•
Les micro-organismes des aliments: comment les détecter? Comment les maîtriser?
Permalink
https://hdl.handle.net/2268/204015
Files (1)
Send to
Details
Statistics
Bibliography
Similar publications
Files
Full Text
Hurdle.pdf
Author postprint (5.41 MB)
Download
All documents in ORBi are protected by a
user license
.
Send to
RIS
BibTex
APA
Chicago
Permalink
X
Linkedin
copy to clipboard
copied
Details
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges
;
Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Clinquart, Antoine
;
Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Technologie des denrées alimentaires
Language :
French
Title :
Maîtriser les micro-organismes dans la filière viande : Approche technologique et méthodes d’évaluation
Publication date :
October 2000
Event name :
Les micro-organismes des aliments: comment les détecter? Comment les maîtriser?
Event organizer :
Société Française de Microbiologie
Event place :
Paris, France
Event date :
19-20 octobre 2000
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 02 December 2016
Statistics
Number of views
22 (7 by ULiège)
Number of downloads
18902 (13 by ULiège)
More statistics
Bibliography
Similar publications
Contact ORBi