Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
L'appréciation quantitative des risques microbiologiques liés à l'alimentation Un outil innovant pour la gestion de la sécurité des aliments dans les entreprises
Daube, Georges
2011EWFC : 20 years campaigning for Food Safety
 

Files


Full Text
Exposé_AQR_13oct_GDaube_v3.pdf
Author postprint (7.23 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
French
Title :
L'appréciation quantitative des risques microbiologiques liés à l'alimentation Un outil innovant pour la gestion de la sécurité des aliments dans les entreprises
Publication date :
October 2011
Event name :
EWFC : 20 years campaigning for Food Safety
Event organizer :
European Working Community for Food Inspection and Consumer Protection
Event place :
Amnéville, France
Event date :
13-14 octobre 2011
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 26 November 2016

Statistics


Number of views
29 (2 by ULiège)
Number of downloads
561 (7 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi