Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Stratégies pour une meilleure maîtrise de la qualité sanitaire
Daube, Georges
2009Meat'In, 1ère biennale européenne de l'innovation dans la filière viande et produits carnés
 

Files


Full Text
Présentation_GDaube.pdf
Author postprint (22.68 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Daube, Georges  ;  Université de Liège > Département de sciences des denrées alimentaires (DDA) > Microbiologie des denrées alimentaires
Language :
French
Title :
Stratégies pour une meilleure maîtrise de la qualité sanitaire
Publication date :
November 2009
Event name :
Meat'In, 1ère biennale européenne de l'innovation dans la filière viande et produits carnés
Event organizer :
INRA
Event place :
Clermont-Ferrand, France
Event date :
17-18 novembre 2009
By request :
Yes
Audience :
International
Available on ORBi :
since 26 November 2016

Statistics


Number of views
13 (0 by ULiège)
Number of downloads
378 (3 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi